Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Το απίστευτο δούλεμα για τα Δικαστήρια Πειραιά

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος μετά το φιάσκο με τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση των πέντε ακινήτων του Πειραιά,  δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι θα κατεδαφιστεί το γιαπί...
 της Ραλλείου.
Μάλιστα, έλεγε πως αποτελεί ντροπή για τον Πειραιά και πως στη θέση του θα δημιουργηθεί υπόγειο πάρκινγκ που θα εξυπηρετεί το Δημοτικό Θέατρο και χώρος πρασίνου.
Χθες στο δημοτικό συμβούλιο έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να στεγαστούν τα Δικαστήρια στο γιαπί της Ραλλείου και στο δημαρχείο Πειραιά!
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος όχι μόνο ήταν θετικός στην πρόταση, αλλά δήλωσε πως ήταν ο πρώτος που είχε σκεφτεί αυτή την εκδοχή (αλήθεια, πότε;)

Ανακεφαλαιώνουμε για όσους δεν κατάλαβαν:
 Λένε, λοιπόν, πως τα Δικαστήρια θα μεταφερθούν στη Ράλλειο η οποία είναι γιαπί και θέλει πάρα πολύ χρόνο και χρήμα  για να γίνει ένα αξιοπρεπές κτίριο. 
Ταυτόχρονα μπορούν να μεταφερθούν και στο δημαρχείο, το οποίο στεγάζει τις υπηρεσίες του δήμου, αλλά σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα πάνε στον Πύργο, ο οποίος επίσης χρειάζεται χρόνο και χρήμα για να φιλοξενήσει κόσμο και υπηρεσίες.
Κι όλες αυτές οι επικοινωνιακές μπαρούφες, την ώρα που τα Δικαστήρια είναι ένα βήμα πριν τη μεταφορά τους...  


@Μιλάμε για απίστευτο δούλεμα προς τον πειραϊκό λαό...