Latest News

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Έτσι δεν μπορεί να δουλέψει το πράγμα, δήμαρχε

Στον "αυτόματο πιλότο" έχει μπει η Α΄Δημοτική Κοινότητα Πειραιά. Αν και ο δήμαρχος διατείνεται πως "υπάρχει μια υπονομευτική δράστηριότητα" (!), η αλήθεια είναι ότι παραμένει...
ακέφαλη μετά τις ενστάσεις της Χαραλαμπίας Ζηλάκου. (Η τελευταία είχε δήλωσε πως δικαιώθηκε και μπορεί να συγκαλέσει όποτε θέλει συνεδρίαση της Κοινότητας, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα). 
Για το ίδιο θέμα έχει ρωτήσει τον Δήμαρχο ουκ ολίγες φορές ο επικεφαλής του συνδυασμού  "Πειραιάς Όλοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης, λέγοντας μάλιστα πως η Α΄ Κοινότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει. 
Η απάντηση που εισέπραξε από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο είναι ότι δεν πρέπει να ανακατεύεται σε ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς". Ο Δήμαρχος επανήλθε σήμερα υποστηρίζοντας πως "υπάρχει μια υπονομευτική δράστηριότητα, αλλά δεν ανησυχεί γιατί το Α' Διαμέρισμα παίρνει αποφάσεις και γίνονται έργα (!). 
Ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως οι σύμβουλοι της Α΄ Κοινότητας διαμαρτύρονται ότι είναι με δεμένα τα χέρια και ότι δεν έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και οι σύμβουλοι του δημάρχου. 
Το θέμα δεν αφορά μόνο το συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" και χρειάζεται να λυθεί άμεσα...

@Έτσι, πάντως δεν μπορεί να δουλεύει το πράγμα και μάλλον μας δουλεύουν...