Latest News

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κάλιο αργά παρά ποτέ, δήμαρχε...

Με καθυστέρηση δύο ολόκληρων χρόνων αρχίζει την προσεχή Τρίτη 26 Μαρτίου ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά σε βάθος δεκαετίας, με προοπτική να ολοκληρωθεί σε...
ένα τρίμηνο.
Την έναρξη του διαχειριστικού ελέγχου ανακοίνωσε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 Όπως ανέφερε ο ίδιος,  «ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, κάτω από την πολύ υψηλή πίεση που του ασκήσαμε και παρά τη δραματική έλλειψη προσωπικού, που πράγματι υπάρχει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ανταποκρίθηκε αμέσως». «Σύμφωνα με την απαντητική του επιστολή, που αποτελεί το επίσημο έγγραφο της αποδοχής του αιτήματός μας, γίνεται διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος δεκαετίας στο Δήμο Πειραιά. 
Αρχίζει στις 26 Μαρτίου και η χρονική διάρκεια ολοκλήρωσής του, εκτιμάται σε 3 μήνες. Μετά το πέρας του ελέγχου στο Δήμο Πειραιά, θα διενεργηθεί έλεγχος στην τέως Νομαρχία Πειραιά, διότι πολλές από τις αρμοδιότητες έχουν «περάσει» στο Δήμο».

Απλώς να θυμίσουμε πως για το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου η δημοτική αρχή είχε δεχθεί σκληρή κριτική και από την αντιπολίτευση που του καταλόγιζε ότι ε διάφορα προσχήματα δεν προχωρούσε τη διαδικασία στο πλαίσιο της διαφάνειας στο Δήμο Πειραιά.

@ Κάλιο αργά παρά ποτέ, δήμαρχε...