Latest News

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η ταρίφα του Γιώργου Παπανδρέου!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 46.000 ευρώ για μια ώρα, ενοικιάζεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για να παρευρεθεί και να μιλήσει σε ένα event ή μια εκδήλωση. Το...

...«Πρώτο ΘΕΜΑ» ζήτησε από την εταιρεία Harrys Walker Agency –που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο. 
 O Γ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν και κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο. 
Αν στην Ελλάδα ο ΓΑΠ προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. 
Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη. 
Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην  πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του. Οι συντάκτες της εφημερίδας συνομιλώντας με την εταιρεία προσποιήθηκαν ότι είναι εκπρόσωποι κυπριακού πανεπιστημίου.