Latest News

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πιάνουν ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει !!!


«Πετάει» η δημοτική αστυνομία Πειραιά, που μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις «επικίνδυνες αποστολές» που φέρνει εις πέρας. 
Το πρωί, εξάρθρωσε παράνομη...

...αποθήκη παρεμπορίου, που είχε το «άντρο» της σε μονοκατοικία της οδού Αλκιβιάδου 48. Η συντονισμένη επιχείρηση, είχε ως αποτέλεσμα να κατασχεθούν
1600 λαθραία μικροαντικείμενα, (φορτιστές, τηλέφωνα, παιχνίδια και λοιπά), καθώς και πάνω από χίλια πακέτα τσιγάρα. Στην Επιχείρηση συμμετείχε και η ΕΛ.ΑΣ. με δύναμη ανδρών του Τμήματος Αλλοδαπών που απέστειλε ο Διοικητής Ασφαλείας Πειραιά Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ταξιάρχης Αντωνίου.
Στη συνέχεια 16 συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά για εξακρίβωση των στοιχείων τους. Η Επιχείρηση έγινε από δύναμη δώδεκα ανδρών-γυναικών της Δημ. Αστυνομίας με επικεφαλής τον Τμηματάρχη Α΄ Συντονισμού και Τροχαίας Στάθη Βασιλάτο. Στη διάρκεια της Επιχείρησης ήταν παρών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβάκης, ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην Επιχείρηση, δηλώνοντας: «Έχουμε καταφέρει να εξαλείψουμε το παραεμπόριο, το οποίο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον εμπορικό κόσμο. Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και τις δικαστικές αρχές, δίνει καθημερινά τη μάχη της ώστε να εξαλειφθεί το παραεμπόριο από κάθε σημείο της πόλης μας».